Specialisten in ons vak

Het veilig transporteren van bouwmaterialen, dat is al 75 jaar ons specialisme. Van tegels en klinkers tot rioleringsonderdelen en bedrijfsvloerplaten. Vervoerd binnen Nederland, maar ook in Duitsland en België. We zijn een echt familiebedrijf, waar korte lijnen, betrokkenheid en betrouwbaarheid voorop staan.

Een rijke historie – 75 jaar Albers Transport

Albers Transport B.V. in Doesburg werd op 5 mei 1946 opgericht door Th.B. Albers. Op 1 januari 1977 nam zijn zoon Theo Albers het bedrijf over, die het op zijn beurt op 1 januari 2007 overdroeg aan zijn zoon Marc Albers. Daarmee is Marc de derde generatie Albers die het transportbedrijf aanstuurt.

In 2019 heeft Albers Transport B.V. het bedrijf Haukes Transport BV overgenomen en dit verder geïntegreerd binnen Albers Transport.

Wagenpark

Om alle transportopdrachten goed te kunnen uitvoeren, bestaat ons wagenpark uit meer dan 70 van de modernste wagens; vrachtwagens met open trailers en autolaadkraan, tautliners, dichte trailers met kooiapen en diepladers. Hiermee kunnen we op elk gewenst moment flexibel opereren. Snel en efficiënt!

Om de bereikbaarheid te vergroten, zijn onze stenentrailers voorzien van stuurassen en kunnen de kranen over een dubbele lengte uitschuiven. Zo kunnen we ver naast de wagen lossen. Ideaal als de locatie daarom vraagt.

Dankzij ons eigen wagenpark hebben we een zodanig transportnetwerk dat we overal in Nederland kunnen laden en lossen. Samen met Haukes Logistics kunnen we ook België en Duitsland prima bedienen.

Onze vrachtwagens zijn te herkennen aan ons eigen logo zowel Albers Transport of Haukes logistics. Maar ook in de kleuren van onze klanten zijn de auto’s onderweg, zo worden we een verlengstuk van onze klanten.

Korte lijnen, heldere verantwoordelijkheid

Dankzij geavanceerde boordcomputers en dito transportautomatisering kunnen we op elk gewenst moment exact zien waar uw goederen zich bevinden en wat de verwachte levertijd is. Praktisch plannen dus! En dankzij onze korte lijnen zijn er binnen ons bedrijf slechts drie mensen verantwoordelijk voor de communicatie met onze klanten en chauffeurs. Helder, duidelijk, persoonlijk én efficiënt.

Maak kennis met ons team

Niek

Joost

Harm

Slavka

Rachel

Petra